miss audrey tautou


AUDREY TATOU

En av de kvinnorna jag ser upp till är den 21 åriga Audrey Tautou. Hon är inte bara en fantastisk skådespelare men har blivit en sorts bild hur fransyskor är. Hon blev känd som rollen som den excentriska och söta Amelie i filmen "Le fabuleux destin d´Amelie Poulin" år 2001. Hon skapade bilden av en liten nätt Montemarteiska i Paris med page och röda läppar, som inte gjorde särskilt anspråk på sig men med tiden hittar hon sin livs kärlek.
Audrey har spelat flera andra stora franska filmer efter det som t.ex "Ensemble, c´est tout"  och "Hors Du Prix". Från att ha spelat lite sådär blyga flickor, visade hon att hon kunde spela vad som helst. I "Hors du Prix", spelade hon lyckosökaren Iréne som söker miljonärer i St.Tropez med en vågad urringning i varje scen och är charmigheten personifierad.
Audrey är auktuell nu i filmen "Coco avant Chanel", där hon spelar modelegendaren Coco Chanel och hennes liv till toppen. Ett absolut för alla modeälskare samt lite kultur + det är på franska. Audrey spelar inte bara franska filmer, hon hade en stor roll i Da-Vinci koden som Sophie Neveu, där hon spelade mot Tom Hanks.

Hon är likt många fransyskor, stilmedveten, graciös och en riktig mörk skönhet med en stor personlighet. Med hennes bleka hy och starka mörka drag, är hon en vacker på ett franskt sätt. Hon är född i Beaumont, Puy-de-Dôme i Frankrike 9 augusti 1978. Hon är en väldigt reserverad människa dock och gör aldrig skandaler och håller sitt provatliv för sig, oberoende hennes vågade roller ibland. Hon är alltid professionell och är lite blyg ibland men en otrolig karisma framför kameran och en stor talang. Hon lever inte bara för sitt utseende, utan främst hennes talang att kunna leva in i sin roll och göra mångsidig tolkning av en karaktär. Hon är en sann karaktärsskådespelare.style by city; Milano


style by city; St Tropez


ragazza veniziana


samedi by adaline mai


sasha hiltonNågra få av den unga begåvade Sasha Hilton som studerar och bor för tillfället i Paris.
Hans blogg; sachahilton.blogspot.com

There is no end nor´ beginning. There is only the infinite passion of life.


ETNO CHIC


RSS 2.0